Er zijn maar weinig bedrijven die zo trots kunnen zijn op hun historie zoals de Koninklijke Nederlandse Textielfabrieken J. A. Raymakers & Co. BV dat kan. Raymakers vormt onderdeel van het Nederlandse textielerfgoed; haar ervaring met de productie van textiel gaat terug tot 1773. Sinds die tijd is er een schat aan ervaring opgedaan in het spinnen, weven en finischen van vele verschillende soorten textiel. 

De titel "Koninklijk" in onze naam is een onderscheiding die door hare Majesteit de Koningin van Nederland is toegekend in 1951. Deze onderscheiding wordt slechts weinig toegekend aan unieke, goed gerenommeerde bedrijven die speciale producten maken van hoge kwaliteit.

In de laatste decennia heeft ons bedrijf zich met name toegelegd op de ontwikkeling, productie en marketing van poolweefsels (velours). We produceren zowel uni- als gedessineerde velours in vele verschillende kwaliteiten. Onze hoge kwaliteit van weven en in het bijzonder onze mooie finishtechnieken zijn over de gehele wereld bekend. Ten gevolge hiervan wordt Raymakers wereldwijd gerespecteerd als marktleider en meest innovatieve fabrikant van gordijn- en meubelvelours.

Onze producten worden gedistribueerd via textielgroothandels, projectspecialisten, converters en producenten over de hele wereld.

 

 


Ons bedrijf
Geschiedenis
Productieprocess
Innovatie
Collecties op maat
Klantenservice
Green Raymakers
Nieuwe producten
Onze Velours
Stukprogramma's
Mode en Trends
Toepassingen
Nieuws
Vacatures
Contact
LanguagescontactInloggen